09:14:14 - 13 آبان 1405

شبکه بهداشت و درمان شهرستان شاهین دژ

دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1405/08/12 - 12:54
  • - تعداد بازدید: 13
  • - تعداد بازدیدکننده: 10
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZhJg
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شاهین دژ

پیام مدیر شبکه بهداشت و درمان شاهین دژ به مناسبت 13 آبان

photo1793680467 (1)_1

بسم الله الرحمن الرحیم

«وَإِنَّ جُنْدَنَا لَهُمُ الْغَالِبُونَ»

روز ۱۳ آبان، روزی است که در تاریخ معاصر ایران، تبلور قدرت اراده ملت و شکوه حاکمیت ملی است. این روز که با دو مناسبت بزرگ «روز دانش‌آموز» و «روز مبارزه با استکبار جهانی» گره خورده است، یادآور دو رکن اساسی برای آینده کشور ماست: «علم» و «استقلال».

تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در چنین روزی، درس بزرگی از عزت‌نفس، هوشیاری و ایستادگی در برابر قدرت‌های متکبر بود؛ حادثه‌ای که نشان داد اگر اراده‌ای استوار و دانشی بر پایه ایمان باشد، هیچ قدرتی نمی‌تواند سد راه ملت‌های آزاده شود.

ما در شبکه بهداشت و درمان، همگام با رهبری مقتدر و داهیانه مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، بر این باوریم که سلامت جامعه، سنگ‌بنای قدرت ملی و پیش‌شرط رسیدن به توسعه پایدار است. ما با درک حساسیت‌های موجود، آمادگی کامل خود را جهت اجرای دقیق منویات و دستورات ایشان در راستای ارتقای سطح سلامت، پیشگیری از بیماری‌ها و تحکیم نظام سلامت کشور اعلام می‌داریم.

همچنین به پاس سپاس از تلاش‌های دانش‌آموزان عزیز که نسل آینده علم و فناوری هستند، آرزوی موفقیت و سربلندی برای آنان را دارم؛ چرا که تنها با تکیه بر دانش و علم است که می‌توان استکبار را در عرصه‌های مختلف (از جمله سلامت و پزشکی) به زانو درآورد.

دکتر شجاعت

مدیر شبکه بهداشت و درمان 

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 34730
کلمات کلیدی
سینا عباسی هولاسو
خبرنگار

سینا عباسی هولاسو

تصاویر

photo1793680467 (1)

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب